Nutriční hodnoty (Vesnické bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,60 g |
| Tuky | 42,63 g |
| – nasycené | 4,23 g |
| – nenasycené | 35,16 g |
| –– mononenasycené | 21,84 g |
| –– polynenasycené | 13,32 g |
| ––– omega 3 | 3,12 g |
| Vláknina | 20,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 387,02 g |
| – cukry | 23,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 100 g 100 g grahamové mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
| 150 g 150 g vařených studených brambor | Brambor zimní | 150 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 270 g 270 g vlažné vody (množství se může nepatrně lišit) | Voda | 270 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 18 g 18 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 18 g |