Nutriční hodnoty (Vaječné muchomůrky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 702 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 29,91 g |
| – nasycené | 6,53 g |
| – nenasycené | 17,66 g |
| –– mononenasycené | 8,92 g |
| –– polynenasycené | 8,75 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 2,72 g |
| Cholesterol | 545 mg |
| Sodík | 475 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 9,01 g |
| – cukry | 6,25 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kostka 1 kostka měkkého sýru | Sýr tavený | 15 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 2 lžičky 2 lžičky tatarky | Tatarská omáčka | 16 g |