Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z rajčat k masu, plněným paprikám i klobáse - rychlé jídlo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie653 kJ /
156 kcal
Bílkoviny3,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,89 g
Tuky1,10 g
– nasycené0,27 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,85 g
– cukry22,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší cibule na půlkroužky ( jsou z nich menší půlkroužky) Cibule čerstvá 140 g
čerstvě mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový
1 plechovka 1 plechovka nasekaných rajčat Rajče červené čerstvé
1 sklenice 1 sklenice některé italské omáčky (mimo boloňské)
2 plechovky 2 plechovky velkých bílých máslových fazolí Fazole bílé
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1/2 1/2 oloupaného jablka nakrájeného na malé kostičky Jablko čerstvé 75 g
1 1 citron- kůra
1 kousek 1 kousek skořice Skořice ceylonská
1 necelá 1 necelá lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
1/2 1/2 kapie nakrájené na tenké proužky Paprika červená čerstvá 125 g
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.