Vepřová kolena pečená
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 893 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,52 g |
Tuky | 0,96 g |
Vláknina | 21,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 37,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Šťáva se vsákne do zelí, takže je lépe podávat s chlebem. Když se zelí udělá zvlášť, tak to jde i s knedlíkem.
Zdroj: přišlo mi to mailem od kámoše.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2024 14:56
Dobré :)
27. 11. 2013 16:39
maria: OK, vložím jako nový recept
27. 11. 2013 16:18
D.deň. zizla, bola by som veľmi vďačná za recept.Treba údené koleno najprv variť a potom dopiecť s lečom? Alebo, ako na to? Hoci už mám svoje roky, stále varím "čojaviemčo". Občas to vyjde, občas má z toho radosť môj zverinec=kocúr a pes.
Vďaka, Maria
Vďaka, Maria
27. 11. 2013 08:47
maria: Zrovna v neděli jsem pekla uzené koleno na leču. V římském hrnci. Beru to jako běžné jídlo, takže mě nenapadlo to vyfotit a dát jako recept
26. 11. 2013 22:55
maria:...uzená kolena jsem myslím zatím jen vařil a to s "divokým kořením"(bobek, nové koření, pepř) v tak velkém hrnci aby bylo co nejmíň vody. Ale věřím tomu, že se dají po uvaření ještě pěkně opéct a třeba i s tím zelím
Když ochutnáš vývar, uvidíš jestli je potřeba koleno před pečením dosolit.
Když ochutnáš vývar, uvidíš jestli je potřeba koleno před pečením dosolit.
26. 11. 2013 21:34
Ahoj T.B., ešte raz sa ozývam, dajú sa takéto skvelé pečené kolenové pochúťky robiť aj z údených zvieracích končatín?
Ďakujjem za odpoveď a aj prípadný recept.
Maria
Ďakujjem za odpoveď a aj prípadný recept.
Maria
26. 11. 2013 20:29
Pán T.B., ospravedlňujem sa, váš recept som zrejme čítala blbo, lenže , keď počujem, alebo čítam kolená-samozrejme zvieracie, hneď mi napadnú údené. Takže ešte raz, sorry a keď kúpim čerstvé, váš recept vyskúšam a potom vám kúsok pošlem. Azda budú také skvelé, ako vaše.Všetko naj...Maria
26. 11. 2013 19:34
maria:...promiň ale já tam nemám napsané "uzená".
(2ks vepřová kolena přední - jako z předních nohou)
(2ks vepřová kolena přední - jako z předních nohou)
26. 11. 2013 15:00
Údené kolená bývajú obyčajne dosť slané, takže, keď ich ešte presolíme, budú konzumovateľné? Ja ich robím tak, že najprv koleno varím, asi hodinu, potom narežem kožu a pečiem. Samozrejme s kopou cesnaku a ďalších vhodných korenín. A mám dvojaký osoh-z vývaru urobím napr. fazuľovicu, hrachovú kašu a pod., no a mäsko s prílohami-ako komu chutí.Knedle, zemiaky, chlieb a samozrejme, niečo kyslé.
Ďakujem za odpoveď, Maria
Ďakujem za odpoveď, Maria
25. 11. 2013 22:01
25. 11. 2013 21:46
Také dělám, je to vynikající. Já podávám s knedlíkem.
25. 11. 2013 19:48
Jdu do kuchyně dostala jsem hlad ! Ale bodík,ještě stihnu přidat než mi bude plavat klávesnice.
25. 11. 2013 16:27
krása, chlape
25. 11. 2013 14:55
Tom Beyk:, máš pravdu, já to nezdravétaky miluji a maso vůbec mám ráda-holt masařka
25. 11. 2013 14:40
Bibinka:...to ti povím... tahle zdravá jídla já miluju
(jablka jsou někdy červivá - kolena nikdy )
(jablka jsou někdy červivá - kolena nikdy )
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Houby v oleji
Přidáno před 9 hodinami
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stripsy z trouby s vlažným dýňovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Diabetické lívanečky s kysanou smetanou a borůvkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa s korejskou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Bábovka s bílým jogurtem
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Právě bylo uvařeno:
Houbový koláč
Elivet uvařila před 6 hodinami
"Hříbkajda" (hříbková omáčka)
Elivet uvařila před 6 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus uvařila před 6 hodinami
Rychlé skořicové šneky z listového těsta
JitkaSchusterova uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Milovnikitalskekuchyne uvařila před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Slavista62 uvařila před 8 hodinami
Strouhaný jablečný koláč
olgam uvařil před 9 hodinami
Hrníčková bábovka
mds1980 uvařil před 10 hodinami
Cuketový perník
Eva.K. uvařil před 10 hodinami
Cukeťák II
Eva.K. uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající měkké křížaly z jablek zvládnete i bez sušičky. Jde to i v obyčejné troubě, jen je třeba dodržovat správný postup
Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce? Jednoduchý recept krok za krokem
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: vepřové koleno recept na vynikající pečená kolena pečené veprove koleno vepřové koleno přední vepřové koleno pečené se zelím veprova kolena pečené vepřové koleno na zelí pečené koleno na zelí pečená vepřová kolena pečené koleno se zelím pecene koleno vepřové pečené koleno pečené vepřové koleno recept pecená kolena přední vepřové koleno pečené kole vepřové koleno recepty vepřové koleno v římském hrnci přední kolena přední koleno recept
Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, zelí kysané, sůl, kmín celý
Vepřová kolena pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y58n
17 názorů