Nutriční hodnoty (Bulharská čočková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 315 kJ / 1 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,80 g |
| Tuky | 7,60 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 5,86 g |
| –– mononenasycené | 1,68 g |
| –– polynenasycené | 4,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 85,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 132,00 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 200 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 200 ml 200 ml pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 200 g |
| feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| čubrica | Čubrica | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |