Nutriční hodnoty (Pivní rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 407 kJ / 1 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,60 g |
| Tuky | 8,23 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 4,87 g |
| –– mononenasycené | 0,86 g |
| –– polynenasycené | 4,01 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,02 g |
| Sacharidy | 300,74 g |
| – cukry | 28,74 g |
| ––– laktóza | 0,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| ½ l žíce žíce cukru krupice | Cukr bílý | |
| ½ k ostky ostky droždí (21 g) | Droždí pekařské lisované | |
| 200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
| 1 1 vrchovatá lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | |
| mléko na potření | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| hrubá sůl, kmín a mák na posyp | Kmín |