Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní frankfurtský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 360 kJ /
1 520 kcal
Bílkoviny61,05 g
– z toho živočišné bílkoviny54,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,45 g
Tuky125,94 g
– nasycené58,98 g
– nenasycené62,87 g
–– mononenasycené23,66 g
–– polynenasycené39,21 g
––– omega 30,60 g
Vláknina6,47 g
Cholesterol 293 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,25 g
Sacharidy32,98 g
– cukry9,00 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 700 g nových brambor nakrájených na plátky Brambor raný
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
8-10 nožiček 8-10 nožiček Frankfurtských párků (lze použít i jiné - nakrájené na 4 cm kousky) Párek vepřový 360 g
1/2 1/2 na jemno nasekané cibule Cibule čerstvá 35 g
3 lžíce 3 lžíce majonézy Majonéza 45 g
150 ml 150 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
1 lžíce 1 lžíce nasekaného estragonu Estragon sušený 15 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé pažitky Pažitka čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.