Nutriční hodnoty (Pikantní frankfurtský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 360 kJ / 1 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,45 g |
Tuky | 125,94 g |
– nasycené | 58,98 g |
– nenasycené | 62,87 g |
–– mononenasycené | 23,66 g |
–– polynenasycené | 39,21 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 6,47 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 32,98 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 700 g nových brambor nakrájených na plátky | Brambor raný | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
8-10 nožiček 8-10 nožiček Frankfurtských párků (lze použít i jiné - nakrájené na 4 cm kousky) | Párek vepřový | 360 g |
1/2 1/2 na jemno nasekané cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
150 ml 150 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekaného estragonu | Estragon sušený | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |