Nutriční hodnoty (Brambory vařené v mléce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 758 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 66,60 g |
– nasycené | 42,40 g |
– nenasycené | 22,40 g |
–– mononenasycené | 20,80 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,64 g |
– cukry | 10,64 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kilo 1 kilo brambor | Brambor zimní | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
asi 300 - 350 asi 300 - 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |