Nutriční hodnoty (Rebarborový jam jemně pikantní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 421 kJ / 4 164 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 016,00 g |
| – cukry | 1 014,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rebarbory | Rebarbora čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 10 g 10 g citrusového pektinu | ||
| 4 cm 4 cm domácího zázvoru | Zázvor sušený |