Nutriční hodnoty (Kuřecí soté po mexicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 320 kJ / 1 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 76,50 g |
| Tuky | 12,40 g |
| – nasycené | 3,15 g |
| – nenasycené | 8,20 g |
| –– mononenasycené | 3,65 g |
| –– polynenasycené | 4,55 g |
| ––– omega 3 | 2,55 g |
| Vláknina | 149,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 308 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 142,00 g |
| – cukry | 35,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 stroužky 2 stroužky česneku⠀ | ||
| 500 g 500 g kuřecího masa ⠀ | Kuře prso | 500 g |
| 100 ml 100 ml olivového oleje⠀ | ||
| lžička lžička sladké papriky⠀ | ||
| 400 g 400 g červené fazole v rajčatové omáčce⠀ | Fazole červená ledvina | 400 g |
| 340 g 340 g kukuřice⠀ | ||
| 500 g 500 g rajčatového pyré ⠀ | Pyré z červených rajčat | 500 g |