Nutriční hodnoty (Jogurtová buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 544 kJ / 3 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 152,68 g |
| – nasycené | 14,96 g |
| – nenasycené | 124,25 g |
| –– mononenasycené | 87,65 g |
| –– polynenasycené | 36,60 g |
| ––– omega 3 | 10,33 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 501,70 g |
| – cukry | 135,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku krystalového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 velký bílý jogurt (nebo 3 malé) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| ovoce dle sezóny | Jahody čerstvé |