Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s klobásou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 665 kJ / 2 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,85 g |
| Tuky | 180,40 g |
| – nasycené | 113,66 g |
| – nenasycené | 63,77 g |
| –– mononenasycené | 54,75 g |
| –– polynenasycené | 9,02 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 753 mg |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 121,60 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kuřecího masa | Kuře prso | 250 g |
| 150 g 150 g pikantní klobásy | Klobása | 150 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |