Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 420 kJ / 1 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 143,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,29 g |
| Tuky | 23,20 g |
| – nasycené | 5,01 g |
| – nenasycené | 11,08 g |
| –– mononenasycené | 8,53 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 816 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 49,20 g |
| – cukry | 21,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 200 g 200 g vepřových jater | Játra vepřová | 200 g |
| 100 g 100 g sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | 100 g |
| 150 g 150 g sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | 150 g |
| 50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| olej | Olej řepkový |