Nutriční hodnoty (Jahodovo-pudinkový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 313 kJ / 1 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,16 g |
| Tuky | 28,10 g |
| – nasycené | 11,18 g |
| – nenasycené | 16,57 g |
| –– mononenasycené | 8,05 g |
| –– polynenasycené | 8,52 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 245 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 165,70 g |
| – cukry | 61,70 g |
| ––– laktóza | 30,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kostka tvarohu | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 2 polévkové lžíce cukru moučky | Cukr bílý | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 120 g 120 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 120 g |
| 100 g 100 g Be-be sušenek (nebo piškoty) | Sušenka | 100 g |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| čerstvé jahody | Jahody čerstvé |