Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-pudinkový dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 313 kJ /
1 031 kcal
Bílkoviny26,16 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,16 g
Tuky28,10 g
– nasycené11,18 g
– nenasycené16,57 g
–– mononenasycené8,05 g
–– polynenasycené8,52 g
––– omega 30,26 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy165,70 g
– cukry61,70 g
––– laktóza30,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kostka tvarohu Tvaroh polotučný
1 1 malý bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
2 2 polévkové lžíce cukru moučky Cukr bílý
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
120 g 120 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 120 g
100 g 100 g Be-be sušenek (nebo piškoty) Sušenka 100 g
šlehačka Šlehačka 35%
čerstvé jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.