Nutriční hodnoty (Jahodovo-pudinkový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 313 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,16 g |
Tuky | 28,10 g |
– nasycené | 11,18 g |
– nenasycené | 16,57 g |
–– mononenasycené | 8,05 g |
–– polynenasycené | 8,52 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 245 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 165,70 g |
– cukry | 61,70 g |
––– laktóza | 30,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kostka tvarohu | Tvaroh polotučný | |
1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 2 polévkové lžíce cukru moučky | Cukr bílý | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
120 g 120 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 120 g |
100 g 100 g Be-be sušenek (nebo piškoty) | Sušenka | 100 g |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
čerstvé jahody | Jahody čerstvé |