Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustový krém s praženou cizrnou a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 401 kJ /
2 008 kcal
Bílkoviny56,40 g
– z toho živočišné bílkoviny5,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,50 g
Tuky131,53 g
– nasycené63,05 g
– nenasycené65,16 g
–– mononenasycené50,79 g
–– polynenasycené14,38 g
––– omega 31,15 g
Vláknina82,35 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 1,77 g
Sůl4,14 g
Sacharidy108,45 g
– cukry16,45 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky střední kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
200 g 200 g uvařené cizrny Cizrna 200 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
100 g 100 g tence krájené libové anglické slaniny Anglická slanina 100 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.