Nutriční hodnoty (Kapustový krém s praženou cizrnou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 401 kJ / 2 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,50 g |
Tuky | 131,53 g |
– nasycené | 63,05 g |
– nenasycené | 65,16 g |
–– mononenasycené | 50,79 g |
–– polynenasycené | 14,38 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 82,35 g |
Cholesterol | 170 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,14 g |
Sacharidy | 108,45 g |
– cukry | 16,45 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky střední kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
200 g 200 g uvařené cizrny | Cizrna | 200 g |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
100 g 100 g tence krájené libové anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |