Nutriční hodnoty (Rozplácle pečené kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 741 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,74 g |
Tuky | 2,20 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 1,52 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,36 g |
Sůl | 5,91 g |
Sacharidy | 22,77 g |
– cukry | 10,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
250 ml 250 ml piva (použila jsem bezlepkový Birell) | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
1 PL 1 PL jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
1 kostka 1 kostka bezlepkového zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
30 g 30 g třtinového cukru | ||
5 g 5 g soli (cca 1 kávová lžička) | Sůl mořská | 5 g |
1 1 lžička koření na kuře (Penny koření) | Kuře | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 10 g |