Nutriční hodnoty (Borůvkové galette z celozrnné mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 986 kJ / 1 909 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,06 g |
| Tuky | 82,91 g |
| – nasycené | 19,50 g |
| – nenasycené | 56,84 g |
| –– mononenasycené | 36,82 g |
| –– polynenasycené | 20,02 g |
| ––– omega 3 | 2,04 g |
| Vláknina | 47,85 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 250 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 233,95 g |
| – cukry | 39,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 250 g |
| 110 g 110 g Hery | Margarín | 110 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml |
| 300 g 300 g borůvek | Borůvky čerstvé | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čekankového sirupu | Sirup citronový | 15 ml |