Nutriční hodnoty (Jablková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 988 kJ / 3 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
| Tuky | 62,70 g |
| – nasycené | 33,20 g |
| – nenasycené | 21,70 g |
| –– mononenasycené | 16,70 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 67,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 633,50 g |
| – cukry | 599,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
| 200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |