Nutriční hodnoty (Jablková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 988 kJ / 3 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 62,70 g |
– nasycené | 33,20 g |
– nenasycené | 21,70 g |
–– mononenasycené | 16,70 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 633,50 g |
– cukry | 599,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |