Nutriční hodnoty (Svěží salát z dvojích okurek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 715 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 0,85 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,58 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,58 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2-3 2-3 sterilované okurky (podle velikosti) | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule (nejlépe červená) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce sterilované nakrájené kapie | Paprika červená čerstvá | 45 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 22.5 g |
nálev z okurek | Nálev z okurek | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |