Nutriční hodnoty (Svěží salát z dvojích okurek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 715 kJ / 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
| Tuky | 0,85 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,58 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,58 g |
| – cukry | 8,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2-3 2-3 sterilované okurky (podle velikosti) | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule (nejlépe červená) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sterilované nakrájené kapie | Paprika červená čerstvá | 45 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 22.5 g |
| nálev z okurek | Nálev z okurek | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |