Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží salát z dvojích okurek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie715 kJ /
171 kcal
Bílkoviny6,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,67 g
Tuky0,85 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,58 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,58 g
– cukry8,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2-3 2-3 sterilované okurky (podle velikosti) Okurka polní zavařená
1 1 cibule (nejlépe červená) Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 70 g
3 lžíce 3 lžíce sterilované nakrájené kapie Paprika červená čerstvá 45 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 22.5 g
nálev z okurek Nálev z okurek
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.