Nutriční hodnoty (Hovězí špikované okurkou a špekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 824 kJ / 1 870 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 228,76 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 226,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g | 
| Tuky | 98,94 g | 
| – nasycené | 47,01 g | 
| – nenasycené | 49,41 g | 
| –– mononenasycené | 42,46 g | 
| –– polynenasycené | 6,96 g | 
| ––– omega 3 | 0,30 g | 
| Vláknina | 8,60 g | 
| Cholesterol | 540 mg | 
| Sodík | 2,14 g | 
| Sůl | 5,15 g | 
| Sacharidy | 14,20 g | 
| – cukry | 8,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího masa dle vlastního výběru (plec, kýta atd.) | Hovězí kýta | 1000 g | 
| 1 1 menší sklenice nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 100 g 100 g uzeného špeku (podle potřeby) | Špek | 100 g | 
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g | 
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar masový | |
| jíška (nebo záklechtka) | Jíška máslová |