Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vydatná fazolová polévka s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 835 kJ /
1 395 kcal
Bílkoviny67,07 g
– z toho živočišné bílkoviny9,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,73 g
Tuky37,00 g
– nasycené22,93 g
– nenasycené12,46 g
–– mononenasycené9,41 g
–– polynenasycené3,04 g
––– omega 30,45 g
Vláknina50,30 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,20 g
Sacharidy174,36 g
– cukry19,88 g
––– laktóza7,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g fazolí ve slaném nálevu (pevný podíl v plechovce) Fazole v konzervě 250 g
250 g 250 g oloupaných brambor Brambor zimní 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
500-600 ml 500-600 ml vývaru Vývar hovězí 550 ml
200 g 200 g zakysané smetany pokojové teploty Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
cca 1 lžíce 1 lžíce jemně nasekaného, kopru dle chuti Kopr nať čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.