Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie9 679 kJ /
2 313 kcal
Bílkoviny173,26 g
– z toho živočišné bílkoviny163,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,26 g
Tuky134,75 g
– nasycené57,20 g
– nenasycené67,24 g
–– mononenasycené56,80 g
–– polynenasycené10,44 g
––– omega 30,40 g
Vláknina31,69 g
Cholesterol 604 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,80 g
Sacharidy92,04 g
– cukry51,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2-3 2-3 kyselejší jablka Jablko čerstvé 375 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
vývar (nebo voda) Vývar masový
1 1 malá hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 cuketa (poměr k zelí 1:3) Cuketa čerstvá 100 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
kmín Kmín
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.