Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 9 679 kJ / 2 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 134,75 g |
– nasycené | 57,20 g |
– nenasycené | 67,24 g |
–– mononenasycené | 56,80 g |
–– polynenasycené | 10,44 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 31,69 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 92,04 g |
– cukry | 51,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2-3 2-3 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 cuketa (poměr k zelí 1:3) | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
kmín | Kmín | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |