Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 9 679 kJ / 2 313 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 173,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,26 g | 
| Tuky | 134,75 g | 
| – nasycené | 57,20 g | 
| – nenasycené | 67,24 g | 
| –– mononenasycené | 56,80 g | 
| –– polynenasycené | 10,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,40 g | 
| Vláknina | 31,69 g | 
| Cholesterol | 604 mg | 
| Sodík | 2,04 g | 
| Sůl | 4,80 g | 
| Sacharidy | 92,04 g | 
| – cukry | 51,70 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 2-3 2-3 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 375 g | 
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g | 
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| 1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 cuketa (poměr k zelí 1:3) | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g | 
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g | 
| kmín | Kmín | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |