Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškot bez vajec, plněný pudinkem s jablky (Dělená strava podle LK - kytky+ovoce))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 315 kJ /
5 334 kcal
Bílkoviny67,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,03 g
Tuky180,37 g
– nasycené14,63 g
– nenasycené155,95 g
–– mononenasycené106,13 g
–– polynenasycené49,81 g
––– omega 314,43 g
Vláknina51,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,96 g
Sůl8,80 g
Sacharidy834,63 g
– cukry394,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 a 1/ 2 hrnku 2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru kokosového nebo fruktózového Cukr kokosový 250 g
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 10 g
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 24 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 a 1/3 hrnku rostlinného mléka (sójové) Nápoj sójový
4 lžíce 4 lžíce citronky (octa) Šťáva z citrónu
2/3 hrnku 2/3 hrnku řepkového oleje Olej řepkový 166.6666716337204 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového fruktózového cukru Cukr bílý 5 g
1 kg 1 kg jablek vykrájených Jablko čerstvé 1000 g
2 lžíce 2 lžíce medu nebo fruktózového cukru Med nepasterovaný 72 g
1 1 fruktózový vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.