Nutriční hodnoty (Piškot bez vajec, plněný pudinkem s jablky (Dělená strava podle LK - kytky+ovoce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 315 kJ / 5 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,03 g |
Tuky | 180,37 g |
– nasycené | 14,63 g |
– nenasycené | 155,95 g |
–– mononenasycené | 106,13 g |
–– polynenasycené | 49,81 g |
––– omega 3 | 14,43 g |
Vláknina | 51,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,96 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 834,63 g |
– cukry | 394,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 a 1/ 2 hrnku 2 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru kokosového nebo fruktózového | Cukr kokosový | 250 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 a 1/3 hrnku rostlinného mléka (sójové) | Nápoj sójový | |
4 lžíce 4 lžíce citronky (octa) | Šťáva z citrónu | |
2/3 hrnku 2/3 hrnku řepkového oleje | Olej řepkový | 166.6666716337204 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkového fruktózového cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 kg 1 kg jablek vykrájených | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce medu nebo fruktózového cukru | Med nepasterovaný | 72 g |
1 1 fruktózový vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |