Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky plněné houbami a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 966 kJ / 1 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 183,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 47,80 g |
| – nasycené | 28,00 g |
| – nenasycené | 18,03 g |
| –– mononenasycené | 14,90 g |
| –– polynenasycené | 3,13 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 0,48 g |
| Cholesterol | 516 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 4,88 g |
| – cukry | 2,96 g |
| ––– laktóza | 2,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa bez kostí a kůže | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 velká hrst pevných lesních hub | Hřib čerstvý | |
| 80 g 80 g strouhané Goudy | Gouda 45% t. v s. | 80 g |
| 4 plátky 4 plátky sušené šunky (např. Schwarzwald) | Pršut | |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |