Nutriční hodnoty (Bramborová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 923 kJ / 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,85 g |
Tuky | 3,32 g |
– nasycené | 1,91 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,83 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 8,72 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 39,75 g |
– cukry | 9,83 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g ve šlupce uvařených brambor | Brambor zimní | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce pikantního kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
ředkvička | Ředkvička čerstvá | |
salátová okurka | Okurka salátová čerstvá |