Nutriční hodnoty (Langoše III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 3,20 g |
– nenasycené | 2,70 g |
–– mononenasycené | 1,36 g |
–– polynenasycené | 1,34 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 240,15 g |
– cukry | 19,15 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vařený brambor | Brambor zimní | 50 g |