Nutriční hodnoty (Langoše III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
| Tuky | 7,00 g |
| – nasycené | 3,20 g |
| – nenasycené | 2,70 g |
| –– mononenasycené | 1,36 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 240,15 g |
| – cukry | 19,15 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vařený brambor | Brambor zimní | 50 g |