Nutriční hodnoty (Gruzínské čachochbili)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 096 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 101,78 g |
– nasycené | 7,23 g |
– nenasycené | 89,91 g |
–– mononenasycené | 63,35 g |
–– polynenasycené | 26,56 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 27,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 58,60 g |
– cukry | 38,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
5 5 větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
hrst hrst posekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
správně by mělo být použito gruzínské koření "Chmeli suneli" | Pepř černý | |
1 PL 1 PL Adžiky | Adžika | |
1 ČL 1 ČL Čubricy | ||
1 ČL 1 ČL vrchovatá saturejky | Saturejka sušená | |
1 PL 1 PL sladké papriky (může být část pálivé) | Paprika červená sušená | 10 g |
1 ČL 1 ČL hrubě drceného pepře | Pepř černý | |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |