Nutriční hodnoty (Pečený jablečno-citrónovo-zázvorový čaj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 610 kJ / 5 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,82 g |
Tuky | 9,37 g |
– nasycené | 2,71 g |
– nenasycené | 3,92 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 62,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 227,96 g |
– cukry | 1 192,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
2 2 velké citróny | Citrón čerstvý | 180 g |
1 1 větší zázvor | Zázvor sušený | |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
5 ks 5 ks badyánu | Badyán | |
8 ks 8 ks hřebíčku | Hřebíček | |
1 kg 1 kg cukru (napůl s třtinovým cukrem) | Cukr bílý | 1000 g |
můžeme přidat 2 dl rumu | Rum |