Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldová polévka s kadeřávkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie895 kJ /
214 kcal
Bílkoviny13,27 g
– z toho živočišné bílkoviny12,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky12,06 g
– nasycené4,61 g
– nenasycené5,02 g
–– mononenasycené4,12 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy12,94 g
– cukry5,44 g
––– laktóza4,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 listů 10 listů zeleného mangoldu Mangold
5 listů 5 listů kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
několik větviček větviček kadeřavé petrželky Petržel nať čerstvá
5 5 růžičkových kapustiček Kapusta růžičková čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
100 ml 100 ml nízkotučného mléka Mléko kravské odstředěné 100 ml
5 g 5 g másla Máslo kravské 5 g
1 1 vejce natvrdo Vejce slepičí 70 g
bílý pepř Pepř bílý
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.