Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s bramborovými plackami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 639 kJ / 1 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
| Tuky | 39,19 g |
| – nasycené | 13,70 g |
| – nenasycené | 20,30 g |
| –– mononenasycené | 16,95 g |
| –– polynenasycené | 3,35 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 10,02 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 669 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 69,11 g |
| – cukry | 4,67 g |
| ––– laktóza | 0,53 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Parmezánu | Parmezán | 15 g |
| hrst hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 400 g 400 g uvařených a oloupaných brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 malé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| polohrubá mouka podle potřeby | Mouka pšeničná polohrubá | |
| rozpuštěné máslo na pomazání | Máslo kravské |