Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s růžičkovou kapustou a bůčkem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 812 kJ / 2 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,85 g |
| Tuky | 139,62 g |
| – nasycené | 35,69 g |
| – nenasycené | 83,27 g |
| –– mononenasycené | 62,39 g |
| –– polynenasycené | 20,88 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 31,55 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 182,95 g |
| – cukry | 16,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 300 g |
| 300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
| 750 g 750 g syrových brambor | Brambor zimní | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 80 g 80 g tuku | Margarín | 80 g |
| asi 40 g 40 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |