Nutriční hodnoty (Hrušková povidla na frgále)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 893 kJ / 2 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,57 g |
| Tuky | 5,80 g |
| – nasycené | 1,07 g |
| – nenasycené | 3,48 g |
| –– mononenasycené | 0,74 g |
| –– polynenasycené | 2,74 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 61,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 538,73 g |
| – cukry | 483,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octu | Ocet lihový | 30 ml |
| 2 kg 2 kg očistěných hrušek | Hruška čerstvá | 2000 g |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |