Nutriční hodnoty (Zapečené papriky s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 922 kJ / 937 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,73 g |
| Tuky | 49,17 g |
| – nasycené | 22,25 g |
| – nenasycené | 25,75 g |
| –– mononenasycené | 16,08 g |
| –– polynenasycené | 9,66 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 16,70 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 69,30 g |
| – cukry | 55,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 středně velkých paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
| 1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatě | Fazole v tomatové omáčce | |
| 100 g 100 g uzeniny (nemusí být) | Párek vepřový | 100 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| bylinky - tymián, bazalka... | Petržel nať čerstvá |