Nutriční hodnoty (Řízečky po cikánsku (v alobalu))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 179 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 9,09 g |
– nasycené | 2,70 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 2,91 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 870 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové řízky z kýty (nebo i kuřecí ) | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pálivá paprika nebo chilli koření | Paprika pálivá | |
olej na potření plátků plátků masa a na potření alobalu | ||
2 2 větší cibule na půlkolečka | Cibule čerstvá | 140 g |
paprikový lusk | Paprika bílá čerstvá | |
plátky plátky dobrého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
4 plátky 4 plátky Pancetty (sicilské slaniny, nebo i angl. slaniny) | Pancetta | |
4 4 velké kusy alobalu na zabalení masa | ||
a) + další 4 plátky plátky Pancetty | Pancetta | |
b) 150-200 g b) 150-200 g kuřecích jatýrek | Játra kuřecí | 175 g |
lžička lžička oleje | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
lžíce lžíce kečupu | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská |