Nutriční hodnoty (Karbanátky z červené řepy a vloček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 552 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,88 g |
Tuky | 9,81 g |
– nasycené | 2,37 g |
– nenasycené | 4,89 g |
–– mononenasycené | 3,23 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 10,88 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 103,45 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g ječných vloček | Vločky ječné | 125 g |
125 g 125 g doměkka uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
na zahuštění mouka nebo strouhanka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
koření dle chuti - majoránka, tymián, česnek | Pepř černý | |
máslová dýně a brambory cca 1:2 objemového množství | Brambor zimní | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
volitelně čedar | Čedar | |
volitelně hrášek, petrželka | Petržel nať čerstvá |