Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky z červené řepy a vloček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 552 kJ /
610 kcal
Bílkoviny21,56 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,88 g
Tuky9,81 g
– nasycené2,37 g
– nenasycené4,89 g
–– mononenasycené3,23 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 30,13 g
Vláknina10,88 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 159 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy103,45 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g ječných vloček Vločky ječné 125 g
125 g 125 g doměkka uvařené červené řepy Červená řepa čerstvá 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
na zahuštění mouka nebo strouhanka Mouka pšeničná hladká
sůl, pepř Pepř černý
koření dle chuti - majoránka, tymián, česnek Pepř černý
máslová dýně a brambory cca 1:2 objemového množství Brambor zimní
kousek kousek másla Máslo kravské
volitelně čedar Čedar
volitelně hrášek, petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.