Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rodinná zelňačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 169 kJ /
1 236 kcal
Bílkoviny18,29 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,29 g
Tuky77,93 g
– nasycené50,44 g
– nenasycené24,23 g
–– mononenasycené21,24 g
–– polynenasycené2,99 g
––– omega 30,77 g
Vláknina23,34 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy107,14 g
– cukry40,76 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzené koleno z plece nebo uzená žebra Vepřové koleno bez kosti uzené
2 plátky 2 plátky dobře vyuzené slaniny Špek
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
3 PL 3 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
1 sáček 1 sáček kysaného zelí nebo domácí Zelí bílé kvašené
1 PL 1 PL sádla¨
1 PL 1 PL cukru krupice Cukr bílý 12 g
1 PL 1 PL mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 PL 1 PL celého kmínu Kmín 15 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl, mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
1-2 1-2 sušené chilli papričky Chilli paprička sušená
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.