Nutriční hodnoty (Bramborovo - dýňové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 842 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 42,66 g |
– nasycené | 27,13 g |
– nenasycené | 14,27 g |
–– mononenasycené | 13,18 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 28,76 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 105,40 g |
– cukry | 16,68 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g dýně hokaido, neloupané, vydlabané | Dýně čerstvá | 600 g |
400 g 400 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |