Nutriční hodnoty (Bramborovo - dýňové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 842 kJ / 918 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,44 g |
| Tuky | 42,66 g |
| – nasycené | 27,13 g |
| – nenasycené | 14,27 g |
| –– mononenasycené | 13,18 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 28,76 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 105,40 g |
| – cukry | 16,68 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g dýně hokaido, neloupané, vydlabané | Dýně čerstvá | 600 g |
| 400 g 400 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 stroužky 2 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |