Nutriční hodnoty (Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 014 kJ / 1 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,82 g |
| Tuky | 60,50 g |
| – nasycené | 33,84 g |
| – nenasycené | 21,87 g |
| –– mononenasycené | 17,73 g |
| –– polynenasycené | 4,14 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 14,93 g |
| Cholesterol | 361 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,88 g |
| Sacharidy | 92,46 g |
| – cukry | 17,72 g |
| ––– laktóza | 3,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350-400 g 350-400 g dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 375 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 30 g |
| 5-7 lžic 5-7 lžic hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g brynzy (podle chuti) | Brynza | 200 g |
| slanina (podle chuti) | Špek | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |