Nutriční hodnoty (Bůčkový výpek na chleby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 979 kJ / 3 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 297,31 g |
| – nasycené | 77,43 g |
| – nenasycené | 156,63 g |
| –– mononenasycené | 127,73 g |
| –– polynenasycené | 28,90 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 603 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 4,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg prorostlého vepřového boku i s kůží | Vepřový bok | 1000 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl, pepř a kmín, jak kdo má rád | Pepř černý |