Nutriční hodnoty (Jednoduchý lák na maso k uzení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 80 420 kJ / 19 221 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 837,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 621,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 216,40 g |
| Tuky | 1 642,66 g |
| – nasycené | 271,92 g |
| – nenasycené | 1 068,83 g |
| –– mononenasycené | 408,04 g |
| –– polynenasycené | 660,79 g |
| ––– omega 3 | 101,01 g |
| Vláknina | 97,60 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 2,18 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 230,50 g |
| – cukry | 22,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg vykostěného bůčku | Vepřový bok | 2500 g |
| 1,3 kg 1,3 kg vepřového ořechu | Vlašské ořechy | 1299.9999523162842 g |
| 1,3 kg 1,3 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1299.9999523162842 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 vrchovaté lžíce česneku v soli | Česnek čerstvý | 140 g |
| 6 l 6 l převařené vody | Voda | 6000 ml |
| 23 23 g řeznické soli na 1 kg masa | Vepřová kýta | |
| 23 23 g řeznické soli na 1 litr vody | Sůl mořská |