Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý lák na maso k uzení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie80 420 kJ /
19 221 kcal
Bílkoviny837,60 g
– z toho živočišné bílkoviny621,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny216,40 g
Tuky1 642,66 g
– nasycené271,92 g
– nenasycené1 068,83 g
–– mononenasycené408,04 g
–– polynenasycené660,79 g
––– omega 3101,01 g
Vláknina97,60 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 2,18 g
Sůl3,80 g
Sacharidy230,50 g
– cukry22,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg vykostěného bůčku Vepřový bok 2500 g
1,3 kg 1,3 kg vepřového ořechu Vlašské ořechy 1299.9999523162842 g
1,3 kg 1,3 kg vepřové plece Vepřová plec 1299.9999523162842 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček černého pepře Pepř černý
2 2 vrchovaté lžíce česneku v soli Česnek čerstvý 140 g
6 l 6 l převařené vody Voda 6000 ml
23 23 g řeznické soli na 1 kg masa Vepřová kýta
23 23 g řeznické soli na 1 litr vody Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.