Nutriční hodnoty (Jednoduchý lák na maso k uzení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 80 420 kJ / 19 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 837,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 621,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 216,40 g |
Tuky | 1 642,66 g |
– nasycené | 271,92 g |
– nenasycené | 1 068,83 g |
–– mononenasycené | 408,04 g |
–– polynenasycené | 660,79 g |
––– omega 3 | 101,01 g |
Vláknina | 97,60 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 230,50 g |
– cukry | 22,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg vykostěného bůčku | Vepřový bok | 2500 g |
1,3 kg 1,3 kg vepřového ořechu | Vlašské ořechy | 1299.9999523162842 g |
1,3 kg 1,3 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1299.9999523162842 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
2 2 vrchovaté lžíce česneku v soli | Česnek čerstvý | 140 g |
6 l 6 l převařené vody | Voda | 6000 ml |
23 23 g řeznické soli na 1 kg masa | Vepřová kýta | |
23 23 g řeznické soli na 1 litr vody | Sůl mořská |