Nutriční hodnoty (Levný rostlinný čerstvý sýr z tofu a majonézy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,40 g |
| Tuky | 63,30 g |
| – nasycené | 9,06 g |
| – nenasycené | 50,04 g |
| –– mononenasycené | 15,84 g |
| –– polynenasycené | 34,20 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 3,90 g |
| – cukry | 1,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 lžíce 4 lžíce rostlinné majonézy (recept najdete zde na mém profilu) | Majonéza | 60 g |
| 1 balíček 1 balíček tofu | Tofu natural | 180 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |