Nutriční hodnoty (Levný rostlinný čerstvý sýr z tofu a majonézy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,40 g |
Tuky | 63,30 g |
– nasycené | 9,06 g |
– nenasycené | 50,04 g |
–– mononenasycené | 15,84 g |
–– polynenasycené | 34,20 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 3,90 g |
– cukry | 1,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce rostlinné majonézy (recept najdete zde na mém profilu) | Majonéza | 60 g |
1 balíček 1 balíček tofu | Tofu natural | 180 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |