Nutriční hodnoty (Salát z hovězího carpaccia na medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,34 g |
| Tuky | 11,86 g |
| – nasycené | 1,67 g |
| – nenasycené | 9,79 g |
| –– mononenasycené | 7,97 g |
| –– polynenasycené | 1,82 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 14,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 58,70 g |
| – cukry | 52,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g hovězího carpaccia (plátků) | ||
| 4 4 jahody | Jahody čerstvé | |
| 100 g 100 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 100 g |
| 80 g 80 g rukoly | Rukola čerstvá | 80 g |
| 8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
| 40 g 40 g Parmigiana | ||
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská |