Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka (paličky) - sci-fi JH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 001 kJ / 2 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,86 g |
| Tuky | 158,64 g |
| – nasycené | 76,89 g |
| – nenasycené | 79,71 g |
| –– mononenasycené | 66,51 g |
| –– polynenasycené | 13,21 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 62,20 g |
| Cholesterol | 132 mg |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 138,75 g |
| – cukry | 33,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 paliček 8 paliček (stehýnek) | ||
| 2 2 cibule posekané na jemno | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 červené papriky - posekané na jemno | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 5 5 strozky česneku - rozetřený | Česnek čerstvý | 350 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 150 g 150 g uzeného špeku | Špek | 150 g |
| 2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| pepř mletý - dle chuti | Pepř černý mletý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| vývar kuřecí dle potřeby | Vývar hovězí |