Nutriční hodnoty (Možnosti úpravy sójového "masa")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 211 kJ / 50 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek sójových kostek či nudliček | Sójové maso | |
| 1 lžíce 1 lžíce škrobu (bramborový, kukuřičný, tapiokový) | Bramborový škrob | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce pšeničné mouky (část lze nahradit jinou obilnou, lněnou, pohankovou, cizrnovou atd...) | Mouka pšeničná hladká | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| koření | Pepř černý | |
| sypký bujón atd... | Bujón hovězí |