Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Možnosti úpravy sójového "masa")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie211 kJ /
50 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek sójových kostek či nudliček Sójové maso
1 lžíce 1 lžíce škrobu (bramborový, kukuřičný, tapiokový) Bramborový škrob 15 g
2 lžíce 2 lžíce pšeničné mouky (část lze nahradit jinou obilnou, lněnou, pohankovou, cizrnovou atd...) Mouka pšeničná hladká
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
koření Pepř černý
sypký bujón atd... Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.