Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s červenou řepou, fenyklem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 939 kJ / 941 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 84,34 g |
| – nasycené | 41,06 g |
| – nenasycené | 42,06 g |
| –– mononenasycené | 36,03 g |
| –– polynenasycené | 6,03 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 8,05 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 34,75 g |
| – cukry | 5,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |