Nutriční hodnoty (Pařížský řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 23 066 kJ / 5 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,30 g |
| Tuky | 380,51 g |
| – nasycené | 209,02 g |
| – nenasycené | 142,40 g |
| –– mononenasycené | 117,29 g |
| –– polynenasycené | 25,10 g |
| ––– omega 3 | 3,84 g |
| Vláknina | 38,99 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 584 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 432,64 g |
| – cukry | 387,91 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 650 ml 650 ml šlehačky 30-33 % | Šlehačka 35% | 650 ml |
| 450 g 450 g hořké čokolády na vaření (Lidl 52 % kakaa) | Čokoláda hořká 40% | 450 g |
| tuk a hrubá mouka na vymazání plechu | Mouka pšeničná hrubá |