Nutriční hodnoty (Bylinková čočka s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 278 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,57 g |
Tuky | 50,34 g |
– nasycené | 7,03 g |
– nenasycené | 42,74 g |
–– mononenasycené | 33,74 g |
–– polynenasycené | 9,00 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 63,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 166,58 g |
– cukry | 26,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
250 g 250 g zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
3 hrsti 3 hrsti čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
3 hrsti 3 hrsti čerstvé pažitky | Pažitka čerstvá | |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 200 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
10 g 10 g dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |