Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinková čočka s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 278 kJ /
1 500 kcal
Bílkoviny65,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,57 g
Tuky50,34 g
– nasycené7,03 g
– nenasycené42,74 g
–– mononenasycené33,74 g
–– polynenasycené9,00 g
––– omega 30,18 g
Vláknina63,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 289 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy166,58 g
– cukry26,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
250 g 250 g zelené čočky Čočka zelená neloupaná 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový
3 hrsti 3 hrsti čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
3 hrsti 3 hrsti čerstvé pažitky Pažitka čerstvá
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
200 g 200 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 200 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
10 g 10 g dijonské hořčice Hořčice dijonská 10 g
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.