Nutriční hodnoty (Letní pasta s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 502 kJ / 3 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 135,56 g |
| Tuky | 102,45 g |
| – nasycené | 18,83 g |
| – nenasycené | 77,28 g |
| –– mononenasycené | 55,70 g |
| –– polynenasycené | 21,58 g |
| ––– omega 3 | 1,29 g |
| Vláknina | 123,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 498,22 g |
| – cukry | 36,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 70 g 70 g kešu oříšků | Kešu | 70 g |
| 500 g 500 g chlazených čerstvých tagliatelle | Tagliatelle pšeničné | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 300 g 300 g cizrny | Cizrna | 300 g |
| 40 g 40 g černých oliv bez pecky | Olivy černé nakládané v oleji | 40 g |
| 3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 hrsti 2 hrsti čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |