Nutriční hodnoty (Fenyklovo-rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 697 kJ / 406 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,56 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g | 
| Tuky | 32,03 g | 
| – nasycené | 4,43 g | 
| – nenasycené | 27,39 g | 
| –– mononenasycené | 23,53 g | 
| –– polynenasycené | 3,86 g | 
| ––– omega 3 | 0,03 g | 
| Vláknina | 9,02 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 24 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 22,87 g | 
| – cukry | 16,34 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml | 
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sekané ořechy | Vlašské ořechy | 
 
	