Nutriční hodnoty (Fenyklovo-rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 697 kJ / 406 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
| Tuky | 32,03 g |
| – nasycené | 4,43 g |
| – nenasycené | 27,39 g |
| –– mononenasycené | 23,53 g |
| –– polynenasycené | 3,86 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,87 g |
| – cukry | 16,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sekané ořechy | Vlašské ořechy |