Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí biftečky se zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 682 kJ /
1 119 kcal
Bílkoviny9,06 g
– z toho živočišné bílkoviny5,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,38 g
Tuky105,62 g
– nasycené59,28 g
– nenasycené43,02 g
–– mononenasycené33,36 g
–– polynenasycené9,66 g
––– omega 31,20 g
Vláknina3,08 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 480 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy27,16 g
– cukry7,53 g
––– laktóza6,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky hovězí svíčkové, silné 2 cm
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej olivový Olej olivový
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
1 lžičku 1 lžičku oleje Olej řepkový 5 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 ml 100 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 100 ml
1 lžička 1 lžička naloženého zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 5 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého vína Víno bílé suché 30 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
2 hrsti 2 hrsti fazolových lusků (mohou být mražené) Fazolky čerstvé
1 lžíci 1 lžíci světlého sezamového oleje Olej sezamový 15 ml
pár kapek kapek chilli oleje Chilli olej
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 bílou část jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžičku 1 lžičku kvalitní sójové omáčky (Tamari) Sójová omáčka Tamari 5 ml
pečené brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.